Probleem - wachtwoord aanmaken lukt niet

bij klikken op de link gebeurt niets of niet het juiste

Bij klikken op de link om je wachtwoord aan te maken gebeurt niets

 • Er is een account voor je aangemaakt, de details (gebruikersnaam) heb je ontvangen per email als ook de link om zelf te eigen wachtwoord aan te maken (of je hebt op de link geklikt om een nieuw wachtwoord aan te maken).
 • Je klikt op link in die email en er gebeurt niets of je krijgt de melding dat de link niet meer geldig is.
 • Je probeert het nog een keer en het resultaat is hetzelfde… het werkt niet.

Wat kan er aan de hand zijn?

 1. Er zit teveel vertraging tussen het versturen van de email met de link en het bezorgen er van door jouw provider. Dan is de link niet meer geldig.
 2. Je hebt er op geklikt, ging even een glas water halen of pleegt een telefoontje en gaat even later verder. De link is dan niet meer geldig.
 3. Je hebt geklikt, en gebeurde niets… leek het. Je hebt weer een nieuwe link aangevraagd op de site bij inloggen, nu ontvang je wel een email met een link om je eigen wachtwoord aan te maken. Je klikt er op… en het werkt niet… want de email die je ziet is feitelijk de eerste email die door jouw provider te laat bij je bezorgd is, dus die link is allang verlopen.

Oplossingen

 1. Check of je email verbinding goed werkt. Stuur bijvoorbeeld een email naar jezelf, bij voorkeur met een andere account dat het ontvangen email adres. De email hoort binnen 30 seconden ontvangen te zijn.
 2. Klik op de link in de email en doe onderwijl niets anders, dus maak het af zonder onderbreking. (Privacy wetgeving zorgt ervoor dat elk risico voor de gebruiker wordt vermeden, vandaar het achter elkaar zodat niemand anders erbij kan)
 3. Vraag niet te snel een nieuwe email met link aan: je vraagt aan, wacht enkele minuten, klikt in je email programma op het verversen teken zodat het programma controleert of er nog emails voor je zijn. De aangevraagde email met de link voor je wachtwoord hoort in 99% van de keren binnen 5 minuten ontvangen te zijn.

Als niets lukt

 • Stuur een email naar kantoor@nederlofcentrum.nl met het verzoek om handmatig een wachtwoord voor je aan te maken.
 • Afhankelijk van de beschikbaarheid van de beheerder van (de technische kant van) Nederlof Academie ontvang je dan binnen een dag een email met daarin het wachtwoord. 
 • We raden je wel aan om vanaf dat moment gebruik te maken van de manier ‘inloggen zonder wachtwoord’. Dat voorkomt deze procedure. 

 

 

 

Terug naar de gewone uitleg pagina klik