Gegevens kwijt?

gebruikersnaam en / of wachtwoord

Gegevens kwijt

Het advies is om je inlog gegeven ergens goed en veilig te bewaren. Uit ervaring weten we ook dat dit soms niet helemaal goed gaat.

Als je je wachtwoord, of erger nog alles, kwijt bent is er uiteraard een oplossing:

Je klit op ‘inloggen en uitloggen’ (rechtsboven op deze website) en dan op studenten.
Vervolgens zie je rechts in een blokje staan ‘Login’. Onder de vakjes waar je normaal je gebruikersnaam en wachtwoord zou invoeren staat een optie voor als je de geven kwijt bent; ‘Wachtwoord vergeten?’ Klik daarop. Dan kom je hier terecht.

wachtwoord kwijt?

Geef hier in wat je nog wel weet; je gebruikersnaam of het e-mailadres dat je gebruikte om berichten te ontvangen van het systeem (het email waarmee je bij Nederlof Centrum mee bekend bent) en je klikt op Nieuw wachtwoord aanmaken. Binnen enkele minuten krijg je in je mailbox een email.

In die email:
Je gebruikersnaam (als je die vergeten was heb je die nu weer)
Een link die je in staat stelt een nieuw wachtwoord aan te maken.
Als je die link aanklikt dan zie je een pagina met een suggestie voor een nieuw wachtwoord. Daar kan je elk wachtwoord voor in de plaats zetten die je zelf kiest, of de suggestie accepteren. (noteer dat dat wel voordat je het accepteert)
Dan klik je er onder op: ‘Wachtwoord opnieuw instellen’.
Dan pas is je nieuwe wachtwoord actief.
Let op: je inlog gegevens zijn gekoppeld aan jouw mailadres; alle lessen, alle antwoorden en de communicatie tussen het systeem en jou: alles is gekoppeld aan dit e-mail adres.

Bewaar je nieuwe wachtwoord goed!

toe te voegen aan het adresboek van jouw e-mail-systeem (dan komt onze e-mail niet meer in je spambox terecht). Vooral als je een e-mail aders hebt van microsoft (hotmail, live, msn of outlook) is dit belangrijk omdat e-mail gestuurd naar een van die extensies vaak in je spambox terecht komt. Bijvoorbeeld gmail heeft dit beter geregeld. 

Het lukt niet
Je hebt alles gedaan en het lukt niet (dit niet meteen doen s.v.p.)
Dan stuur je een email naar info@nederlofcentrum.nl en legt uit wat er aan de hand is. Je ontvangt dan binnen 48 uur nieuwe inlog gegevens. Let op: dit gaat naar hetzelfde email adres, dus als de eerste emails in de spambox terecht kwamen, komt de nieuwe e-mail die wij sturen uiteraard ook in de spambox terecht!

Zorg altijd dat je het juiste mailadres gebruikt in dit systeem
Als je email adres gewijzigd is geef dit dan hier door:

Nieuw email adres?